GETAT Ünitesi merkeze dönüştü

GETAT Ünitesi merkeze dönüştü

Gündem Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 15:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Ozon, Hacamat ve Akupunktur tedavisi

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, 2021 yılından bu yana GETAT hizmeti sunan Ünite'nin artık GETAT Merkezi olarak hizmet verdiğini söyledi.

Batman Eğitim Araştırma Merkezi'nde faaliyet gösteren GETAT Ünitesi, Dünya Sağlık Örgütü'nün tanımına uygun olarak bedensel, zihinsel ve ruhsal hastalıkların önlenmesi, tanısı, iyileştirilmesi ve tedavisinde kullanılan geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarını kapsayan bir Merkez'e dönüştü.

RANDEVULAR MHRS ÜZERİNDEN

Merkez bünyesinde Ozon, Kupa (hacamat) ve Akupunktur tedavileri gibi uygulamalar, deneyimli doktorlar tarafından gerçekleştiriliyor. GETAT Merkezi, eğitim vermeye yetkilendirilmiş ve daha kapsamlı bir tedavi protokolü oluşturmak üzere "GETAT merkezi" statüsü kazandığını ifade etti. Canpolat, hastaların 182'yi arayarak veya MHRS uygulaması üzerinden "Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp" bölümünü seçerek, Ozon, Kupa (hacamat) veya Akupunktur tedavilerinden birini seçerek randevu alabileceklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.