KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Batman Milli eğitim müdürlüğü tarafından “Kur'an-ı Kerim, Ezan ve Hutbeyi Güzel okuma” yarışmaları düzenlendi. Üç farklı kategoride ilk dereceye giren Gazi Anadolu imam-hatip proje okulu öğrencilerine ödülleri verildi.

Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 20:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman Terece Camiinde gerçekleşen Kur'an-ı Kerim, Ezan ve Hutbeyi Güzel okuma yarışmasına Batman Milli eğitim Müdürü Mahmut Kurtalan, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Batman Terece camisinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim, Ezan ve Hutbeyi Güzel okuma Yarışması’nda üç kategoride Gazi Anadolu imam-hatip proje okulu öğrencilerine ödülleri Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtalan tarafından ödülleri verildi.

 Yarışmaya katılanları tebrik eden Kurtalan, "Bu yarışmanın kazananı ve kaybedeni yoktur. Aslında hepsi kazanmıştır. Başta emeği geçen Din görevlilerimizi akabinde başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.