Rektöre Petrolspor forması hediye ettiler

Rektöre Petrolspor forması hediye ettiler

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 15:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO) Bölge Müdürü Mustafa Demir ve Fernas Yönetim kurulu üyesi İş insanı Zeynel Abidin Nasıroğlu enerji alanındaki Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demiri ziyaret ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, yeni iş birliklerin yanı sıra daha önce imzalanan Eğitim, Araştırma ve Danışmanlık Çalışmalarına Yönelik İş Birliği Protokolü’nde gelinen aşamalar ve Petrol Sporun hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Batman Üniversitesinin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini belirten Mustafa Demir ve Zeynel Nasıroğlu Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler ve Petrol Sporun formasını takdim ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.