Dosem down sendromlu meleklerden ziyaret

Dosem down sendromlu meleklerden ziyaret

Gündem Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 14:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Midyat belediye başkanı ve iş insanı Veysi Şahin ve Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Berati Mehmetoğlu ve üyelerinin katkılarıyla “iyi ki varsın Veysi amca” sloganıyla Batman DOSEM Down sendromlu melekler derneği çocukları Midyat’ta Şahin tarafından ağırlandı.

Çalışmalarıyla her kesimin takdirini toplayan ve başarılı çalışmalarıyla Midyat’a modern görünüm kazandıran Midyat belediye başkanı aynı zamanda iş insanı Veysi Şahin ve Batman Midyatlılar derneğinin katkılarıyla gerçekleşen “iyi ki varsın Veysi amca” sloganıyla yapılan etkinlikte Batman DOSEM Down sendromlu melekler derneği çocukları Midyat’ta ağırlandı.

Midyat Belediye Başkanı tarafından karşılanan Down Sendromlular melekler Midyat ‘ta gün boyunca kendilerine eşlik eden Başkan Şahin çeşitli geziler düzenleyip çocukları sevindirdi. 

Şahin ,” bu gün Batman’dan gelen Down Sendromlular Derneğine ait çocuklarımızı ilçemizde ağırladık. Bizde mutlu olduk kendileri de mutlu oldum kedilerini ağırlamak benim için keyif vericiydi, “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.