Belediye Batman’ı yeşillendiriyor

Belediye Batman’ı yeşillendiriyor

Gündem Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 17:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Mevsimsel hava koşullarının uygun olması nedeniyle fidan dikme çalışmalarını kent genelinde yaygınlaştıran Batman Belediyesi, Güney Çevre Yolu olarak bilinen Hasankeyf kavşağından üniversite güzergâhına kadar olan alını yeşillendirdi. Şimdi de Kuzey Çevre Yolu’na yöneldi.

Kuzey Çevre Yolu refüjünü boydan boya ağaçlandıracak olan Batman Belediyesi, yaklaşık bir hafta içerisinde 4 kilometrelik bölümde ağaçlandırma çalışmalarını tamamladı. 16 kişilik ekiple refüjlere çam fidanı dikimi gerçekleştirilen Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, fidanların kırılmaması için çıtalarla destekliyor.

30 KM’LİK GÜZERGAHA ÇAM FİDANLARI DİKİLECEK

Yaklaşık 30 kilometrelik refüj güzergahına dikilen çam fidanlarının ardından çalışmaların devam edeceğine dikkat çeken Batman Belediyesi, şehirlerarası ve uluslararası yol güzergahında bulunan refüjün önümüzdeki dönemde yeşil ve canlı gözükmesi için büyük çaba sarf ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.