Depremzedeler için ortak stant

Geçici barınmak için 20 bin depremzedenin Batman’a gelme ihtimali karşısında STK’lar ortak kermes düzenleme kararı aldı…

Gündem Yayın: 05 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.03.2023 14:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Meslek odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları, Batman'a gelen depremzede aileler için BATSO'da bir araya geldi.

Batman Sivil Toplum Kuruluşları, Depremzede aileler için BATSO'da bir araya geldi. Batman'a gelmesi düşünülen 20 bin depremzede ailenin, Batman'da en az 6 ay geçici olarak kalacakları tahmin edildiği ve ihtiyaçlarının temini için Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir öncülüğünde, Batman Meslek odaları ve STK başkanlarının katılımıyla İstişare Toplantısı yapıldı.

DESTEKLER SÜRMELİ

Toplantıda,  Batman'da yapılması planlanan depremzede ailelere yardım kermesi için, birlik olup, 10.03.2023 cuma günü Atatürk parkında ortak stand açılacağı kararı alındı. Kermese, tüm üyelerin ve duyarlı tüm vatandaşların şimdiye dek yapılan tüm yardım kampanyalarına destek olduğunu ve desteklerin devamlılığının sürdürülmesi gerektiği vurgulandı. Batman halkına çağrı yapılan toplantıda, Batman'a gelen depremzede aileler için düzenlenecek olan kermese tüm halkın davetli olduğu ve yardımların devam edilmesi gerektiği vurgulandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.