165 bin adet fidan toprakla buluştu

165 bin adet fidan toprakla buluştu

Gündem Yayın: 12 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.11.2023 15:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Bu yıl “Geleceğe nefes,  cumhuriyete nefes” temasıyla gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında ilimiz genelinde 165 bin adet fidan toprakla buluştu.

Fidan dikimi, Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp’in katılımıyla “Kuşak ağaçlandırma projesi” kapsamında Batman Çevre yolu kenarında gerçekleştirildi.

YOL GÜZERGAHLARINA AĞAÇLAR DİKİLECEK

Fidan dikimi öncesi bir konuşma yapan Vali Canalp, ülkemizin orman varlığı ve ilimizde yürütülen ağaçlandırma faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Canalp,“Yol güzergahları boyunca kuşak ağaçlandırma projesini başlatıyoruz. Bu projenin ikinci etabı olarak Batman’a bir taraftan Siirt’ten bağlanan yollar, bir tarafından Kozluk istikametinde bağlanan yollar, Hasankeyf ve Diyarbakır istikametinde bağlanan bütün yollar yol güzergahları boyunca da kuşak ağaçlandırma projesi yapacağız. Batman’a nereden girerseniz girin bu yeşil kuşak içerisinde yolculuk yapmış olacaksınız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.