Ramanlılar derneğinden örnek davranış

Ramanlılar derneğinden örnek davranış

Gündem Yayın: 24 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.09.2023 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’da sosyal yardımlaşma ve dayanışma adına güzel etkinlik ve projeler yapan Ramanlılar Derneği yeni eğitim öğretim yılında okullardaki dar gelirli ailelerin çocuklarını unutmadı.

Kültür ilkokulu sorumlu Müdür yardımcısı Lütfiye Şermin Çelik ile birlikte belirlenen öğrencilere bir yıllık kırtasiye yardımı yapan Ramanlılar Derneği, öernek bir çalışmaya daha imza attı. Ramanlılar Derneği Başkanı Ferzet Turan,  “Bu güzel projede yardımlarını esirgemeyen iş insanı Ferit Demir beye teşekkür ederim , eğitim tüm çocukların hakkı biz ilimizde olan tüm çocuklar için bu yardım projeyi yaptık. Öğrencilerimize bir yıl boyunca kullanacakları tüm eşyalarını teslim ettik. Çocuklardan güzel karne sözünü aldık. Böyle güzel bir projede bizden yardımlarını ve zamanını esirgemeyen iş insanı Ferit Demir Beye çok teşekkür ederim . Biz Ramanlılar derneği olarak üyelerimizle birlikte etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.