Öğretmenler Odası buluşmaları devam ediyor

Öğretmenler Odası buluşmaları devam ediyor

Gündem Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 14:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

İl Milli Eğitim Yöneticilerini ve Öğretmenlerini bir araya getirerek, eğitimdeki sorunlara çözüm aramak, öğretmenlerin taleplerini değerlendirmek ve iş birliğini geliştirmek amacıyla düzenlenen "Öğretmenler Odası Buluşmaları Projesi" devam ediyor.

Batman Eğitim Akademileri tarafından hayata geçirilen proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya; Beşiri ilçesi Turgut Özal İlkokulu, Beşiri Anadolu Lisesi, Bahçeli İlkokulu ve Kapaklı İlkokulu öğretmenleriyle buluştu.

ÖĞRETMENLER EN ÖNEMLİ ETKEN

"Öğretmenler Odası Buluşmaları Projesi" kapsamında Öğretmenlerimize 21.YY öğretmenlerinin taşıması gereken becerilerden bahseden Çankaya, öğretmenlerin her alanda yetkinleşerek öğrencilere geleceğe taşıyan en önemli etken olduğunu vurguladı. Hemen ardından tüm öğretmenlerin taleplerini, akademik başarının artırılması için gereken önerilerini ve fikirlerini dinleyen Çankaya; öğretmenlerle birlikte somut fikirler geliştirip kısa zamanda raporlarla her okulun kendi çözümlerinin hayata geçirileceğini anlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.