Üniversitede kitap lansmanı yapıldı

Üniversitede kitap lansmanı yapıldı

Eğitim Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 14:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Enerji Sistemleri Analizi ve Batman Enerji Zirvesi kitaplarıyla çalışmalara devam edilen Batman üniversitesinde kitap lansmanı gerçekleştirildi.

Programa Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eraslan, kitap editörleri, yazarları ve akademik, idari personeller katıldı.

Editörlüğü Prof. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, Doç. Dr. Mehmet Rıda Tür ve Öğretim Görevlisi Caner Tekin tarafından yapılan kitap, Batman Üniversitesi akademik kadrosunda bulunan 16 akademisyen tarafından hazırlanmış ve 12 bölümden oluşuyor. Programda konuşan Doç. Dr. Mehmet Rıda Tür, “Batman Üniversitesi enerji ihtisaslaşma unvanını aldıktan sonra enerji analizi kitabı ve enerji zirvesi kitabı ile ilgili iki etkinlik yapıldı.

İKİ KİTABIN LANSMANI YAPILDI

Yapmış olduğu etkinliklerdeki içeriği sahip tüm sunumları basılı kitap olarak bugün basmış durumdayız. Yaptığımız etkinlikte projelerde destek olan firmalarla lansman işlemini yapıp kitabımızın tanıtımını yaptık. Kitabımızın içeriğinde enerji analizi ile ilgili kısımda tüm santralleri barındıran konseptler anlatıldı. Rüzgar “Güneş, jeotermal, nükleer benzeri tüm popüler santraller başta olmak üzere sunumlar yapıldı. Bu sunumların içerikleri kitapta basılı eser olarak sunuldu. Zirve kitabının içeriğinde zirveye katılım yapan sözlü sunumları sunduk hazırladık ve zirve içerisinde gönderilmiş bildirilerin basımı gerçekleştirilerek 2 bilimsel kitabın ritüel kazandırmış olduk” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.