‘Her aşamayı titizlikle takip edin’

‘Her aşamayı titizlikle takip edin’

Gündem Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 13:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

İlçelerde yürütülen KÖYDES projeleri, eğitim, sağlık, tarım, kültür ve gençlik spor alanında yürütülen çalışmalar ve ilçelerin genel sorunları görüşüldüğü “Kaymakamlar Toplantısı” Vali Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleştirildi.

Yürütülen hizmetlerde herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi ve her aşamasının titizlikle takip edilmesini isteyen Vali Canalp, çalışmaların bir koordinasyon içerisinde etkin bir şekilde yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz, Mustafa Caner Culukar, Şükrü Alperen Göktaş, Beşiri Kaymakamı, Gercüş Kaymakamı, Kozluk Kaymakamı, Sason Kaymakamı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Gençlik ve Spor Müdürü, İl Sağlık Müdürü, İL Kültür Turizm Müdür Vekili ile İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.