Ramanlı, Pazar esnafını ziyaret etti

Ramanlı, Pazar esnafını ziyaret etti

Siyaset Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Gap Mahallesinde kurulan pazara giderek alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Ramanlı, projelerini içeren broşürleri halka vererek projelerini anlattı.

Semt pazarını ziyaret ederek halka projelerini anlatan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, belediyenin halkın hizmetinde olacağını ve belediye olarak halka icra makamı olarak çözüm sunacaklarını kaydetti.

‘BELEDİYE HALKIN HİZMETİNDE OLACAK’

Pazarda alışveriş yapan halkın sorunları ile ilgilenen Ramanlı, “Her alanda halkımızın hizmetinde olmak için oylarını talep ediyoruz. Bizler Milletvekilliği ile halkımızın her sorun ve sıkıntısını çözmek için çalıştık. Milletvekilliği rica makamıdır. Bizler Belediye Başkanlığı ile halkımıza her hizmeti icra makamı ve çözüm makamı olarak yerine getireceğiz. Belediye halkın hizmetinde olacak.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.