Habizbini köylerinden Ramanlı’ya destek

Habizbini köylerinden Ramanlı’ya destek

Siyaset Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 18:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Gercüş`e bağlı Habizbini Aşireti köylerini ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Genel Başkan yardımcısı Eyüp Yanaç, Gercüş ilçe başkanı Sait Başaran ve Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan ile birlikte Gercüş`e bağlı Habizbini aşireti köylerini ziyaret ederek destek istedi.

Gercüş`e bağlı Habizbini köyleri olan Yayladüzü (Gundik), Kantar (Kantarê), Ardıçlı (Acibê), Doruk (Kasır), Sapanlı (Babnir), Gökçe (Malamihê), Tepecik (Hoska) ve Bağlıca (Midelbê)`yi ziyaret eden Ramanlı, muhtarlar, köyün ileri gelenleri ve köy halkı ile bir araya geldi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.