Özel gereksinimli çocuklara saç kesimi

Özel gereksinimli çocuklara saç kesimi

Gündem Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 13:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, özel eğitim okullarında eğitim gören genç kızların saç kesimini ve bakımını ücretsiz gerçekleştirdi.

Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Bilgi ve Mesleki Eğitim Kursları (BİLMEK) Petrolkent Şubesi'nde kuaförlük eğitimi gören kursiyerler, özel gereksinimli çocukların isteklerine göre; saç kesimi, yıkama ve röfle gibi işlemler gerçekleştirdi. Sosyal sorumluluk kapsamında profesyonel eğitmenler nezaretinde yapılan saç kesimi ve bakımı esnasında renkli görüntüler yaşandı.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARLA ÖZEL BİR GÜN

20 kişilik kursiyerin görev aldığı saç kesimi ve bakım hizmetiyle genç kızların güzelliklerine güzellik kattıklarını belirten Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü: "Batman Belediyesi olarak özel gereksinimli çocuklarımızla çok güzel bir gün geçirdik. Genç kızlarımızın istedikleri saç modellerini gerçekleştirdik. Onlar da biz de farklı bir gün geçirerek çok mutlu olduk" ifadelerinde bulundu. BİLMEK Kursiyerleri pozitif enerjiyle dolu unutulmaz bir gün geçirdiklerini kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.