Op. Dr. Zafer Beken Yaşama Veda Etti

Op. Dr. Zafer Beken Yaşama Veda Etti

Sağlık Yayın: 27 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.02.2023 13:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken, vefat etti.  Op. Dr. Zafer Beken, 1962 yılında Ordu’da doğdu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden birincilikle mezun olduktan hemen sonra aynı üniversitenin Göz Hastalıkları Kliniğinde uzmanlık eğitimine başladı. Yıllarca on binlerce insana sağlık hizmeti verdiği Batman’da bir dönem devlet hastanesi başhekimliği görevinde de bulunmuştu. Bu yıllarda ameliyat esnasında bir hastasından aldığı virüs sonrası karaciğer yetmezliği tablosu ile geldiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, karaciğer nakli oldu. Bu süreçte İzmir’deki sağlık sektörünü tanıma fırsatını buldu. İyileşmesine müteakip, ortağı Veysi Kubba ile birlikte İzmir’in ve Ege Bölgesi’nin en büyük özel hastanelerinden birisi olan Medical Point Hastanesi’nin kuruluş çalışmalarını yürüttü. Hastane 2011 yılında açıldı ve günümüze kadar milyonlarca hastaya sağlık hizmeti verdi.

#
Yorumlar (1)
02.03.2023 02:02
Evet dogru onu iyi tanıyorum mekanı cennet olsun üstünde emegimiz cok var ama birinden kimi varsa geldin helallik istedin batmanda birini mağdur etti
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.