Pazarcıların sorunları çözüme kavuşturuluyor

Pazarcıların sorunları çözüme kavuşturuluyor

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.07.2023 13:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

“Vali Konağı, Milletin Konağı” sloganıyla ilimizin farklı kesimlerini Valilik konağında ağırlayan Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanımefendi, bu kez pazarcı esnafını kahvaltı programında ağırladılar.

Vali Konağı bahçesinde gerçekleşen kahvaltı programında; ilimizin değişik mahallerinde hizmet veren pazarcıların istek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali ve Belediye Başkan vekili Ekrem Canalp; pazarcıların sorun ve taleplerini kendileriyle istişare ederek, sorun ve taleplerin giderilmesi için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi. 

PAZAR YERLERİNE KARAVAN TUVALET

Pazarcıların pazar yerlerine tuvalet kurulması taleplerine ilişkin açıklama yapan Vali Canalp, bir esnafın buna öncülük ederek karavan tuvalet kurup işletmesini kendisinin yapması halinde buna Türkiye'de ilk olarak ruhsat vereceklerini belirterek, pazarcı esnafının taleplerinin makul ve yerinde talepler olduğunu ifade etti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.