15 Temmuz Şehitler Parkı Peyzaj çalışmaları yerinde incelendi

15 Temmuz Şehitler Parkı Peyzaj çalışmaları yerinde incelendi

Gündem Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 14:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kozluk İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör, 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda devam eden yenileme çalışmalarını inceledi.

Yenileme ve peyzaj düzenlemesiyle yeni bir görünüme kavuşacak olan  Parktaki çalışmaları yakından takip eden Kaymakam Güngör, konuyla ilgili şunları aktardı parkın aydınlatma çalışmaları ve çocuk oyun grubu kurulumları bitti. Yürüyüş yolu, anıt onarımı, meydan alanı, futbol, basketbol ve voleybol sahalarının onarımın da yakın zamanda tamamlanarak parkın halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

İlçede yaşam kalitesini artırmak ve Kozluk halkına daha iyi bir sosyal yaşam alanı sunmak için 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda ışıklandırma, tadilat, boya ve peyzaj çalışmaları yapıldığını belirten Güngör “Eski metruk durumdaki parkımızı her bakımdan güzelleştirmek için çalışıyoruz. Parkın tamamlanmasıyla Kozluk halkımızın daha düzenli, konforlu, bir alanda vakit geçirebileceği, çocukların daha rahat oynayabileceği eğleneceği, içerisinde futbol, basketbol ve voleybol sahalarının yeniden tadilat olduğu bir park oluşturacağız” dedi. Park yapım çalışmalarında bizden desteğini esirgemeyen Batman Valisi Ekrem Canalp’e teşekkürlerini ileten Kaymakam Güngör, parktaki çalışmaları yakından inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.