"PETROLSPOR KIZILCAHAMAM KAMPI VERİMLİ VE BAŞARILI GEÇTİ"

"PETROLSPOR KIZILCAHAMAM KAMPI VERİMLİ VE BAŞARILI GEÇTİ"

Spor Yayın: 31 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 31.07.2023 12:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

TPAO Batman Petrolspor, Kızılcahamam kamp programıyla kondiksiyon ve uyum üzerin taktiksel programla hazırlandı. Kulüp, Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği kamp sürecinde sporcularına verimli ve başarılı bir deneyim yaşattı.

 

Kamp boyunca teknik direktör ve antrenörlerin önderliğinde çalışmalar yapan sporcular, fiziksel ve taktiksel açıdan önemli gelişmeler kaydetti. Gün içerisinde çift programlı yoğun antrenmanlar, takımın birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdi.

 

Petrolspor'un yeni katılan futbolcuların , özellikle dayanıklılık ve hız konusunda kaydettikleri ilerlemelerle dikkat çekti. Kamp süresince takım arasında yapılan hazırlık maçlarında da üstün performans sergileyen kırmızı beyazlılar, gelecek sezon için umut verici bir tablo çizdi.

 

Kulüp Basın Sözcüsü Cemal Kaya; Kampın başarıyla tamamlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kaya, "Takımımızın bu kamp sürecinde gösterdiği performans bizi gururlandırdı. Sporcularımızın özverisi ve azmi, gelecek için bizi umutlandırıyor. Petrolspor olarak, yeni sezonda da aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Ayrıca Batman’da toplandıktan sonra bu kez ikinci etap kamp için Bolu’da toplanacaz. Gerede kampı 4-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Petrolspor'un Kızılcahamam kampı, takımın hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak kayıtlara geçti. Taraftarlar, yeni sezon öncesi takımlarına olan desteğini artırmak için sabırsızlıkla bekliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.