7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Yayın: 27 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 27.08.2023 12:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz hafta Batman merkeze bağlı Mozgelane köyünde sulama kanalına giren anne ve 2 çocuğunun boğulma tehlikesinin ardından yoğun bakıma alınan 12 yaşındaki kız çocuğu yaşam mücedelesini kaybetti.

Olay, geçtiğimiz hafta Batman merkeze bağlı Mozgelane köyünde meydana geldi. Pikniğe giden ailenin 2 çocuğu serinlemek için sulama kanalına girdi. Bir süre sonra çırpınmaya başlayan çocukları gören anne, çocukları kurtarmak için sulama kanalına atladı. Kendi imkanlarıyla çocuklarını kanaldan çıkaramayan anne, çevredekilerden yardım talebinde bulundu. Vatandaşların yardımıyla sulama kanalından çıkarılan anne ve iki çocuğu sağlık ekiplerine teslim edildi. Çocuklardan durumu ağır olan 12 yaşındaki Sümeyye Okuyucu, kaldırıldığı hastanede 7 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Okuyucu gözyaşları arasında Mozgelane köyünde toprağa verildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.