Genç Müsiad’tan ilçelere çıkarma

Genç Müsiad’tan ilçelere çıkarma

Gündem Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 15:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanı Metin Akyel ve beraberindeki heyet Beşiri ve Hasankeyf kaymakamlıklarına ziyaret düzenlendi.

Ziyaretlerde ilçeler yönelik geçmişte olduğu gibi yeni projelerinin olduğunu ve bu projelerin ilçelerin gelişimi için hayati önem taşıdığını vurgulayan Akyel, Kaymakam Muhammed Yılmaz ile ilçede uygulanabilecek projeleri değerlendirdi.

‘HASANKEYF’İN TARİHİ DOKUSUNU YAŞATACAĞIZ’

Hasankeyf Hükümet Konağında gerçekleşen ziyaret sonrası konuşan Akyel; Bugüne kadar birçoğu projemizi Hasankeyf’in kalkınması ve gelişimi için burada gerçekleştirdiklerini, bundan sonraki tarihte de daha büyük projelere imza atacaklarını Sadece Batman’ın değil tüm insanlık tarihinin izlerini barındıran Hasankeyf tarihinin yaşatılması için genç iş adamlarına düşen bütün görevi yerine getirmek için gerekli bütün sorumlulukları üstleneceklerini belirtti. Hasan keyfin turizmde hak ettiği yerde olması için gerekli çalışmaların tim Batman için önemli çıktılar vereceğini belirten Akyel; bütün iş dünyasına buradaki tarihi dokuyla oluşmuş stratejiyi iş dünyasıyla ilmek ilmek dokumak için çağrıda bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.