Karate İl seçmeleri tamamlandı

Karate İl seçmeleri tamamlandı

Gündem Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 12:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan karate il seçmeleri tamamlandı.

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerindeki seçmelere 90 sporcu katılım sağladı. Seçmelerin son derece verimli ve çekişmeli geçtiğini ifade eden Karate İl Temsilcisi Sedat Yılmaz, dereceye yapın sporcuların grup ve final müsabakalarında Batman’ı temsil edeceklerini söyledi. İl Temsilcisi Yılmaz; “Karate İl Şampiyonamızı bitirdik. 3 kategoride yaptığımız il şampiyonamıza 90 sporcumuz katılım sağladı. Bizlere bütün müsabakaların yapılmasında öncülük eden ve destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.