Uygulamalı eğitim verildi

Uygulamalı eğitim verildi

Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 16:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Tarım İl Müdürlüğü tarafından stajyer öğrencilere uygulamalı eğitim verildi.

Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü 2023 yılı stajyer öğrencilerine yönelik ekmek, ekmek çeşitleri ile unlu mamuller tebliğine göre verilen teorik eğitimin ardından, İlde gıda sektöründe unlu mamuller üretimi yapan firmalara yerinde uygulamalı eğitim için ziyaret gerçekleştirildi.

PASTACILIK VE UNLU MAMULLER ÜRETİMİNİ ÖĞRENDİLER

Üretim tesisinde hijyen esasları, pasta-kek yapımında kullanılan teknikler ve muhafaza koşulları, ayrıca baklava yapımında kullanılan makinaların çalışma prosesleri hakkında işletmenin üretim müdürü ve Gıda Kontrol Görevlileri tarafından yerinde uygulamalı eğitim verildi. Uygulamalı Eğitimin ardından İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kurumumuzda staj gören öğrencilere yönelik teorik ve uygulamalı eğitimlerin, farklı gıda işletmelerinde de devam edeceğini, İl Müdürlüğümüz tarafından yapılan uygulamanın ilimizde kalifiye personel yetiştirme konusunda katkı sunacağı" belirtildi. Ayrıca öğrencilere kapılarına açan firma yetkililerine kurum adına teşekkür edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.