Gönüllü gençler yüzlerce ailenin yardımına koştu

Gönüllü gençler yüzlerce ailenin yardımına koştu

Gündem Yayın: 01 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.03.2023 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kahramanmaraş merkezli 11 ili kapsayan deprem felaketinin ardından, Batman’da sessiz sedasız bir araya gelip seferber olan gönüllü gençler, yüzlerce ailenin yardımına koştu.

Hiçbir STK, siyasi parti, kamu kurum ve kuruluşa bağlı olmadan tamamen bağımsız ve kendi çabalarıyla seferber olan gönüllü gençler, herkesin önce güvenini ve ardından kalbini kazandı. Sadece depremzede ailelere yardımcı olduklarını belirten gönüllü gençler, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden sonra, bizlerde bu olaya sessiz kalamazdık. İnsani görevimizi yapmak için bizlerde kendi içimizde seferber olduk. AFAD ve Valilikte kaydı olan ailelerimize ulaşıp öncelikli ihtiyaçlarını tespit edip, hayırseverlerle buluşturuyoruz. Ev eşyası, temel gıda, temizlik, bebek maması, bebek bezi, battaniye, mobilya, beyaz eşya ve bir ailenin olabilecek her türlü ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Kendi aramızda tuttuğumuz depomuzda adrese teslim ve tespitli yardımlarımız aralıksız sürüyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.