Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan ‘30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıldönümü İlimizde törenlerle kutlandı.

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı’na sunumuyla başlayan Çelenk Sunma Töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Valilik Makamında gerçekleştirilen tebrikat töreninde, Vali Ekrem Canalp; Milletvekili, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

TÖRENLERLE KUTLANDI

Turgut Özal Bulvarı'nda devam eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı, Vali Ekrem Canalp ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mehmet Ali Koç tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlayarak, bayramlarını kutlamasıyla başladı.

ÖĞRENCİLERDEN GÖSTERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunmasının ardında kutlama töreni, günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve Batman Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından program geçit töreni ile sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.