Kaya’dan Taraftara sağduyu çağrısı

Kaya’dan Taraftara sağduyu çağrısı

Spor Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 14:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya;  ikinci yarının birinci yarıdan daha zorlu geçeceğini belirterek, “Hafta sonu Elazığ ile karşılaşacağız. Şu anda lider olduğumuz için herkesin gözü bizim üzerimizde. Kendi grubumuzdaki bütün takımların yönetimleri, basın ve spor kamuoyu bizi yakından takip ediyor. Dolayısıyla hata yapma gibi bir lüksümüz yok. Daha temkinli ve ayakları yere sağlam basan bir yol grafiği çizeceğiz. dedi.

Kaya "Bizler farklı renklere, rakiplere saygı duyarak; ayrıştırıcı ve nefret içeren söylemlerden kaçınarak meselelere sağduyu ile yaklaşarak futbol kamuoyu için örnek ve öncü olmalıyız.  Futbol oyununa duyulan sevgi ve rakibe duyulan saygı, tüm camialar için ortak değerler olmalıdır. Lütfen provokatif söylemlerin, bu ortak değerlerimizin önüne geçmesine izin vermeyelim. Şampiyonluk yolunda hiçbir taşkınlığa, hiçbir asayiş olayına mahal vermeden büyük bir coşku içinde ilerleyerek yolumuzu bitirmek istiyoruz.  Bundan sonra da sağduyularını koruyarak şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu sezonu kayıpsız bitmek istiyoruz.”

‘OYNADIĞIMIZ OYUNLA KENDİMİZİ GÖSTERECEĞİZ’

Batman’a yakışır bir şekilde karşılamaları gerektiğini belirten Kaya “Herkes sağduyulu olmalı. Sadece galibiyete odaklanmalıyız” dedi. Batman misafirperver bir şehir olduğunu ve rakibini en iyi şekilde ağırlayacağını belirten Kaya, “Şehir olarak, taraftar olarak sadece galibiyete odaklanmalıyız. İyi takım kurduk, bu maça çok iyi hazırlandık sahaya bunu yansıtarak 3 puanı almak için savaşacağız. Birlik ve beraberlikle Petrolspor’un güzel yerlere gelmesini istiyorsak takımımıza olan desteği bırakmayalım. Pazar günü stadı doldurarak takımımıza 90 dakikada destek verelim.  Petrolspor maçında tam dolu tribünlerin önünde coşkulu bir taraftar desteğiyle galibiyet almak istiyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.