Masa Tenisinin en iyileri belli oldu

Masa Tenisinin en iyileri belli oldu

Spor Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 14:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan en iyi 16 minik masa tenisçisi sporcusu yapılan müsabakalar sonucunda belli oldu.

TPAO Masa Tenisi Eğitim Merkezinde yapılan müsabakalarda minik sporcular en iyisi olmak için büyük bir çaba sarf ettiler. Dereceye giren sporculara Gençlik ve Spor Şube Müdiresi Esma Tanrıkulu, Masa Tenisi İl Temsilcisi ve müsabakanın hakemleri tarafından başarı belgesi ve madalya verildi. Masan Tenisi En iyi 16 minik sporcunun düzenli bir şekilde her ay lig şeklinde oynayacaklarını belirten İl Temsilcisi Hivzullah Ekmen, amaçlarının Türkiye şampiyonasında Batman’ı en iyi bir şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. İl Temsilcisi Ekmen; “Masa Tenisinde Türkiye genelinde çok iyi bir konumdayız. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk ile TPAO Bölge Müdürümüz Sayın Mustafa Demir’in büyük katkıları var. Bizlerde alt yapımızı güçlendirerek, ilimizden Milli sporcular çıkarmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.