OTOMOBİL TARLAYA UÇTU: 2 YARALI

Batman-Kozluk Karayolu bıçakçı köyü mevkiinde otomobil sürücüsü kullandığı araç yoldan çıkarak tarlaya uçan ve yan yattı kazada 2 kişi yaralandı.

Asayiş Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 19:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Kaza Batman-Kozluk Karayolu bıçakçı köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü Kozluk istikametinde seyir halindeyken bir anda kullandığı araç kontrolden çıkarak, boş bir araziye uçarak yan yattı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, Jandarma  ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yaralıları araç içerisinden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.