BESO’dan OSB’ye ziyaret

BESO’dan OSB’ye ziyaret

Gündem Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 14:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Organize Sanayi Bölge Müdürü Zeynep Akbel’i ziyaret etti.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçive yönetim kurulu üyeleri Organize Sanayi Bölge Müdürü Zeynep Akbel’i makamında ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu. Yapılan ziyarette Organize Sanayi Bölgesinin durumu hakkında bilgi aldıklarını söyleyen Başkan Çiftçi, “Yeni açılacak olan Organize Sanayi Bölgelerinin durumunu öğrendik. Esnaf ve Sanatkârlar Odamız bünyesinde üretim yapan ve yapmak isteyen üyelerimiz mevcuttur ve yer tahsisi içinde başvuruları olanların olduğunu henüz bir sonuç alamadıklarını bu konuda ivedilikle yardımcı olunmasını istedik.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.