BALPINAR BELDESİNDE MİLLET BAHÇESİ YAPIMINA BAŞLANDI

BALPINAR BELDESİNDE MİLLET BAHÇESİ YAPIMINA BAŞLANDI

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 05.08.2023 16:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman’a bağlı Balpınar beldesinde 10 dönümlük alanda, yaklaşık 5 milyon liraya mal olacak Millet Bahçesi yapımına başlandı, yakında bitmesi planlanan bahçede her türlü sosyal aktivite ve piknik alanları, spor tesisleri, yürüyüş yolları yanı sıra çocuklar için oyun parkları da yapılacak

Çalışmaların sürdüğü Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, şöyle konuştu:" Burada tüm belde sakinlerinin yanı sıra çocuklarında dinlene bileceği bir alan oluşuyor. Balpınar beldemizde böyle bir alan oluşturulmasından dolayı çok mutluyum. Bizim dönemimizde yapılması da bizim açımızdan çok önemli. Millet Bahçesi güzel olacak. şu an ihata duvarını ördük,ve çevre düzenlemesine de başladık en kısa sürede hayata geçireceğimiz bu ponjede  çocukların oyun oynaya bileceği oyun parkları ,sosyal aktivite ve piknik alanları, spor tesisleri, yürüyüş yolları bulunacak. Ayrıca bu alana çeşitli tür ve cinste onlarca yeni ağaç dikilecek."dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.