Şampiyonluğa adım adım

Şampiyonluğa adım adım

Gündem Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 15:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig D grubunda mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı hafta sonu evinde konuk ettiği Silopi Belediyesporu 8-2 gibi üstün farkla yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı.

Maç, hafta sonu 19 Mayıs Mahallesi Sentetik Semt Sahası’nda oynandı. 1955 Batman Belediyespor Kulübü Kadın Futbol Takımı ile rakibi Silopi Belediyespor arasında geçen çekişmeli maçta gülen taraf Batmanlı kızlar oldu. 1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren, kadınlara ve kadın futboluna manevi olarak desteğini esirgemeyen Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, teknik ekip ve sporculara da başarılarının devamını diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.