Evde sağlık hizmetleri görüşüldü

Evde sağlık hizmetleri görüşüldü

Gündem Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Evde Sağlık Hizmetleri koordinatörlüğü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi.

İlimizde sunulan evde sağlık hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, hizmet sunucularının kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından sunulan sosyal bakım ve destek hizmetlerinin İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörlüğü ile iş birliği içinde yürütülmesinin sağlanması doğrultusunda, yılda iki defa yapılması planlanan İl Koordinasyon Kurulu toplantısının ilki Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz Başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Semih Canpolat’ın sunumu ve ilgili kamu ve kuruluşların müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.