“BELDE’YE HİZMETKÂR OLMAK İÇİN ADAYIM”

Belde Mahallesi Muhtar Adayı Halil ay, Belde’ye Taziye evi, her sokak hayvanına beslenme köşesi Demir yollarını daha güvenli hale getirmek ve buna benzer birçok projesinin olduğunu söyledi.

Siyaset Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 20:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

31 Mart 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Batman Belde mahallesinden Muhtar adayı olan ve yoğun bir çalışma yürüten Halil Ay, hizmetkâr olmak için aday olduğunu söyledi. 

“Yalan vaatlerle değil, gerçekçi ve yapılabilinir projelerimizle Belde Mahallesindeki halkımızın oylarına talibim” diyen Muhtar Adayı Halil Ay; “Öncelikli hedeflerimin başında mahallemizden geçen demir yolunun etrafını kapatıp güvenli hale getirmektir. Her zamankinden daha çok yeşil alanlara ihtiyacımız var. Uygun yerlerde yeni yeşil alanların oluşturulmasını sağlayacağız, Belde sakinlerine bir taziye evi yapmak, park ve bahçeleri daha kullanışlı hale getirmek, Sokak hayvanları için beslenme köşeleri, her sokağa geri dönüşüm kurusu, ayrıca Muhtarlığa gelen tebliğatları muhataplarına ulaştırmak ve bunlara benzer birçok projelerle geleceğim, Çünkü Belde Mahallesine hizmet etmeyi kendime ilke edindim,” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.