Kaya'dan ‘büyük taraftara’ teşekkür

Kaya'dan ‘büyük taraftara’ teşekkür

Spor Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, Anadolu Üniversitesi maçında Batman Stadı’nı dolduran taraftarlara teşekkür etti.

Kaya açıklamasında “Heyecan, coşku ve inanç; işte Petrolspor sevdası bu olsa gerek. 90 dakika boyunca gösterdiğiniz destek ve coşku, şehrin enerjisiyle birleşince yaratılan farkındalık, taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurmanıza neden oldu. Muhteşem bir doksan dakika ile takımın 12. Adamı oldunuz ve tüm sinerjinizle şampiyonluğa odaklandınız. İnşallah bu zaferin hazzını birlikte yaşayacağız.”

‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

Kaya, büyük Petrolspor taraftarlarının gösterdiği destekle ilgili şunları söyledi “Taraftarımızın verdiği destek, bir kez daha ispat edilmiştir. Kulüp yönetimi olarak taraftarımızın desteğini hissettik. Kırmızı-beyaz renklere gönül vermiş bu büyük taraftar, her fırsatta bize olan desteğini gösteriyor. Anadolu Üniversite FK ile oynadığımız maç, bunun açık bir örneğidir. Sezon başından beri tribünlerin dolu olması, Petrolspor taraftarının sahip olduğu coşku ve heyecan, Türkiye'de birçok camiaya nasip olmamıştır. Yönetim kurulu olarak taraftarımıza ve camiamıza hizmet etmek için her geçen gün yenilik yapmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda bize destek olduğunuz için teşekkür ederiz. Büyük bir özveri ve emeğinizle 90 dakika boyunca muhteşem destek ve coşku yaşattığınız için büyük taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.