“Tahrike kapılmayın”

“Tahrike kapılmayın”

Gündem Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 12:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Petrolspor ve Elazığspor arasında oynanan müsabaka sonrası taraftarlara tahriklere kapılmamaları konusunda temkinler de bulundu.

 "Biz gençlerimizin taş atan bir gençlik olmasını istemiyoruz. Okuyan, bilgisayar üreten, teknoloji üreten bir gençlik olmalarını istiyoruz." diyen Nasıroğlu, gençlerin  geleceği için çalıştıklarını belirterek Batman'ı enler ve birinciler içine koymak istediklerini söyledi. Nasıroğlu, "Futbolda da iyi bir başarı yakalamak istiyoruz. Bize destek olun. Bakın şuan lideriz. Petrolspor kulübümüz son derece güzel bir futbol oynuyor ve çok güçlü rakipleri olmasına rağmen de hepsinin üstündeyiz. Dolayısıyla biz hem centilmenliğimizle hem tezahüratlarımızla hem de güzel futbolumuzla da Batman'ı yine enlerin içine koyalım. Bölgenin en centilmen taraftarı, en güzel futbol oynayan kulübü olsun istiyoruz. Ne olur tahriklere kapılmayın. Birileri bizi kıskanıyor. Kirli eller yine müdahale etmeye çalışıyor. Geçmişte biz bunları yaşadık, bir daha yaşamayalım. Birilerinin aleti olmayalım. Kendimiz olalım." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.