ÖĞRENCİLER CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

ÖĞRENCİLER CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Eğitim Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 20:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Cumhuriyetin 100. Yılı etkiikleri kapsamında Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından " Cumhuriyet Yürüyüşü" adı altında yürüyüş korteji etkinliği gerçekleştirildi.

Batman İl Milli Eğitim İl Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim şube müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş korteji Batman Park AVM önünden başladı, Atatürk Parkı yanındaki kavşakta son buldu.

Korteje katılanlar  ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek Cumhuriyetin 100. Yılında etkinliklere renk kattılar.

Etkinlikle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, " Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında bugün Cuma namazı öncesi şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttuk. İmam Hatip öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bir program kapsamındaydı. Daha sonra okul öncesi öğrencilerimizle uçurtma şenliği yaptık. Şimdi de gördüğünüz gibi, bizim öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun bir katılımıyla Cumhuriyet Yürüyüşü tertipledik. Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecek. 100. Yıl kapsamında yapmış olduğumuz birçok etkinliğimiz var,” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.