(MİD –DER), ÜYELERİNE PİLAV GÜNÜ DÜZENLEDİ

Batman-Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği(MİD –DER), yönetim kurulu tarafından Eva düğün salonunda üyelerine ve ailelerine özel Pilav Günü düzenledi.

Gündem Yayın: 26 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2023 22:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Eva düğün salonunda birlik Beraberlik ve dayanışma için düzenlenen pilav günü etkinliğine (MİD –DER),üyeleri, eşleri, Midyat belediye başkan yardımcısı Ali Alptekin yanı sıra seçkin bir davetli katıldı. Gelen konuklara verilen pilav ikramı sonrası dernek başkanı konuşma yaptı.

 

Beraberlik ve dayanışma için düzenlenen pilav günü etkinliğinde Üyelerine Birlik ve beraberlik mesajları veren Batman-Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği(MİD –DER),Başkanı Berati Mehmetoğlu ,”bu gün burada bulunan tüm üyelerimize ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim Değerli Midyatlı hemşerilerim Sizlerin varlığı ve katılımıyla Her yıl geleneksel hale getirilmesini düşündüğümüz pilav günü etkinliği devam edecek, ayrıca derneğimizin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulumuz ve üyelerimizle elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz bu çerçevede emeği geçen herkese ve katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.