Üniversite yüzde 100 doldu

Üniversite yüzde 100 doldu

Gündem Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 16:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Üniversitesinin fiziki altyapısındaki iyileşmeleri, öğrenciye yönelik yapılan faaliyetlerin bildirildiği akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Merkez Kampüs Konferans Salonunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilen toplantıya tüm birimlerin akademik personeli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir 2023-2024 Akademik Kurulu Toplantısında akademik personelle bir araya gelerek göreve geldiği tarihten itibaren yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumunda bulundu. Doğru yatırımlar ve özverili çabalar sayesinde üniversitemizin hem fiziki şartlarının hem de bilimsel altyapısının hızla geliştiğini belirten Rektör Demir, öğrenci kontenjanlarının doluluk oranının 100’de 100’e yaklaşmasının üniversitenin cazibesinin ve tanınırlığının arttığının kanıtı olduğunu dile getirdi. Üniversitede açılan yeni bölümlerle daha nitelikli ve güçlü olacağını vurgulayan Rektör Demir, enerji alanının yanı sıra birçok alanda yetkin bir üniversite olmak için her türlü çalışmanın titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.