AK Partide proje tanıtımı Perşembe günü

AK Partide proje tanıtımı Perşembe günü

Siyaset Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 14:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan'ın gelecek dönem projelerinin tanıtılacağı lansmana tüm Batmanlıları davet etti.

AK Parti Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan 31 Mart yerel seçimleri sonrasında  hayata geçireceği çalışma ve projeleri kamuoyuna açıklayacak. Yapılacak lansman törenine tüm vatandaşları davet eden Milletvekili Nasıroğlu, başkan adayı Ceylan'ın insan odaklı mega projeleriyle Batman'ı yeniden inşa edeceğini söyledi.

NASIROĞLU ‘HER KESİMDEN DESTEK BEKLİYORUZ’

Nasıroğlu "Başkan adayımız Adil bey Batman için önemli projelerle geliyor. Sözde değil özde projelerle şehrin yaşadığı sorunlar çözüm odaklı ve kollektif bir anlayışla çözüme kavuşturulacak.  Gençlerimize istihdam alanları oluşturarak toplumun ve yatırımcının önünü açan bir belediye hizmeti için yola çıkan Ceylan'a her kesimden destek bekliyoruz." Dedi. Gelecek projelerinin tanıtılacağı lansman, 7 Mart Perşembe günü 14:00'da Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.