Batman Bağımsız Gazeteciler Derneğinden Doğunun Nabzı Gazetesine ziyaret

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneğinden Doğunun Nabzı Gazetesine ziyaret

Gündem Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 12:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı Bulut Kutlu ve yönetim kurulu üyesi Ekrem Turgut, 9. Yayın yılına başlayan Doğunun Nabzı Gazetesini ziyaret etti.

İmtiyaz sahipliğini Mehmet Salih Seyhan, Yazı işleri müdürlüğünü İhsan Seyhan'ın yaptığı Batman başta olmak üzere Doğu ve güneydoğuda yayın yapan Doğunun Nabzı Gazetesi ve haber portalı 8. Yayın yılını geride bırakarak 9. Yayın yılına merhaba dedi. Gazete yönetimi ziyareti sırasında konuşan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği  Başkanı Veysi Demir tüm gazete çalışanlarını kutlayarak başarılarının devamını diledi. Gazete imtiyaz sahibi Salih Seyhan da Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği yönetime ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.