O Ses Batman’da muhteşem final

O Ses Batman’da muhteşem final

Gündem Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 16:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Petrolkent Gençlik Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen O Ses Batman yarışmasında finale kalan adaylar yarışmanın galibi olmak için jüri üyelerinin önünde performans sergiledi.

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen yarışmanın finallerini salonu dolduran seyirciler ilgi ile takip etti.  Sesine güvenenlerin sahne alarak yeteneklerini keşfedilmesi amacıyla düzenlenen O Ses Batman yarışmasına 240 yarışmacı başvururken yapılan ön elemeler sonucu 15 yarışmacı finale kalmayı başardı. Ses sanatçıları ve müzik eğitmenlerinden oluşan jüri üyeleri yarışmacıların performansını değerlendirdi.

240 YARIŞMACI BAŞVURDU

Türk Halk Müziği ve popüler müzik kategorilerinde performans sergileyen 12 finalistten Türk Halk Müziği kategorisinde Meltem Nergiz 1’inci, Hivda Taş 2’nci ve Poyraz Güner 3’üncü olurken; popüler müzik kategorilerinde ise Edanur Adak 1’inci, Zelal Alay 2’nci ve Ruken Koyun 3’üncü olmaya hak kazandı. Dereceye giren yarışmacılara plaket verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.