OSB İÇİN RESMİ İZİNLEER ALINDI

OSB İÇİN RESMİ İZİNLEER ALINDI

Siyaset Yayın: 05 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.11.2023 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman il yönetimi ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

İsrail’in Gazze’ye yönelik yapmış olduğu menfur ve insanlık dışı saldırıları hakkında konuşan Milletvekili Nasıroğlu, İsrail’in dünya savaş kurallarını hiçe sayacak kadar çığırından çıkmış durumda olduğunu söyledi.

"Bir savaş suçu işleniyor ve dünya sessiz kalıyor." diyen Nasıroğlu, " Bizi en çok üzen batının ve Avrupa parlamentosunun yaşananlara sessiz kalmasıdır. Avrupa parlamentosunun sivillerin hunharca katledilmesine sesini çıkarmayıp aksine destek vermesini hayretle izliyoruz. İnsan hakları konusunda nutuk atan Batı medyası ve Batı yetkilileri yaşanan zulme sessiz. İnanıyorum ki zulüm payidar olmaz."

‘BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI TAKİDİRE ŞAYAN’

Batmanda Belediyenin çalışmalarından övgüyle söz eden Nasıroğlu, alt yapıdan, üst yapıya, spora, park projelerinden ulaşıma, taziye evlerinden kadınların iş sahibi olmasına, sosyal çalışmalardan diğer belediyecilik hizmetlerine kadar yapılan işleri anımsattı. Hem borçları ödeyen hem de bütün hizmetleri  karşılamaya çalışan Batman Belediyesinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirten Nasıroğlu, belediyenin büyük işler başardığını ve bunun gurur verici olduğunu anlattı.

“OSB İÇİN RESMİ İZİNLERİ ALDIK”

Konuşmasının devamında Batman'a yapılmasını planladıkları OSB için girişimde bulunduklarını, bunun sonucunda resmi izinleri aldıklarını belirten Nasıroğlu, bu hususta süratle adım atmaya devam ettiklerini anlattı. Seracılık ihtisas OSB ve Gıda ihtisas OSB projelerinin de takipçisi olduklarını ifade eden Nasıroğlu, etap etap sonuç aldıklarını da dile getirdi.

‘BATMAN'IN GİRİŞ ÇIKIŞ YOLLARININ İHALESİ YAPILDI’

Nasıroğlu, "Batman'ın kangrene dönüşmüş olan giriş çıkış yolları için adımlarımızı attık. İlk olarak Batman-Diyarbakır karayolundaki 7 kilometreyi bulan tek şeritlik güzergahın duble yola dönüştürülmesi için ilk kazma vuruldu. Yetkililer ile de konuştuk ve  firma yetkilileri yolun hızlıca bitmesi için araç sayılarını da artırdılar."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.