Çocuklara 1001 güzel haber

Çocuklara 1001 güzel haber

Gündem Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 14:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Vali/Belediye Başkan V. Ekrem Canalp başkanlığında yerinde iletişim yerinde çözüm şiarıyla gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarımızdan ve özellikle çocuklarımızdan gelen yoğun talebe istinaden 1001 adet çocuk oyun grubu kurulmasına karar verildi.

Batman Belediyesi 116 yeni park inşa ederek geçmiş 27 yılda yapılan toplam park sayısının iki katını son 5 yıl içerisinde hayata geçirmiş oldu.

OYUN GRUBU SAYISI 1001’E ULAŞIYOR

Pınarbaşı Mahalle Buluşmalarında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Vali/Belediye Başkan V. Ekrem Canalp, çocuk ve ailelere müjdeli haberi burada verdi ve ekledi: “Batman’da yapılan 362 çocuk oyun grubu sayısının yüzde 176 oranında artırarak 1001 sayısına ulaşacağız” Çocukların elinin dokunacağı her alana çocuk oyun grubunun yapılması talimatı veren Vali Canalp, Batman Belediyesi olarak 2020-2023 yılları arasında 362 farklı noktaya oyun grubunun yerleştirildiğini, hedef sayının ise Batman geneli için 1001 olacağının müjdesini verdi.

HER ALANA OYUN GRUBLARI KURULACAK

Ebeveynlerin çocuklarıyla dışarı çıktıklarında, birikmiş enerjilerini rahat, güvenilir ve özgür bir ortamda dışa vurmalarını sağlamak amacıyla oyun gruplarının kurulacağını belirten Vali Canalp; “yun grubu sayısını 1001 olarak belirlediklerini, cami bahçeleri, milli eğitime bağlı okulların bahçeleri, parklar, kreşler, sağlık merkezlerinin bahçeleri ve çocukların rahatlıkla oyun oynayabilecekleri her alana inşa edilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.