Tartıştığı babasının boğazını kesti

Tartıştığı babasının boğazını kesti

Asayiş Yayın: 11 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2023 13:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’ın komşu ili Diyarbakır’da madde bağımlısı olduğu belirtilen Ü. Akarsu, evde anne ve kız kardeşini odaya kilitledikten sonra tartıştığı babasını göğsünden bıçaklayıp, boğazını kesti. Para yüzünden tartışmanın çıktığı iddia edilirken, baba Mehmet Ali Akarsu’nun yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Sabah Gazetesi’nden Hüseyin Kaçar’ın haberine göre Diyarbakır'ın Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Fabrika Mahallesi'nde sürekli ailesiyle tartıştığı belirtilen Ü. Akarsu, bugün sabah kahvaltı öncesi anne, kız kardeşi ve babasıyla yeniden tartıştı.

Madde bağımlısı olduğu belirtilen Ü. Akarsu, para iddiasıyla yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine anne ve kız kardeşini bir odaya kilitledi. Ü. Akarsu, kavga ettiği babasına mutfaktan getirdiği ekmek bıçağıyla saldırdı. Gözü dönmüş evlat, babası Mehmet Ali Akarsu'yu önce göğsünden ağır yaraladı.

Kanlar içerisinde yere yığılan babasının bu kez de boğazını kesti. Anne ve kızın bağırma ve imdat çığlıkları üzerine komşular durumu 112 Acil Servis Ekipleri'ne ihbar etti. Alınan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı baba Akarsu, ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servi bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne ve kızı kilitli oldukları odadan polis tarafından çıkarılırken, Ü. Akarsu ise, olayda kullandığı bıçakla birlikte gözaltına alındı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.