‘BİZ FİLİSTİN'İN TARAFINDAYIZ’

‘BİZ FİLİSTİN'İN TARAFINDAYIZ’

Gündem Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 17:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Temsilciliği’nin Filistin direnişine destek amacıyla Adana'da düzenlediği mitinge katılıp bir konuşma yaptı.

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, "Buradan ilan ediyoruz, biz Filistin'in tarafındayız, biz HAMAS'ın tarafındayız, biz mazlumun tarafındayız, zalime muhabbet göstermiyoruz, zalime sevgi beslemiyoruz." dedi. Ramanlı açıklamasında “Yüreğimiz sızlıyor, yüreğimiz kanıyor ama maalesef bütün dünya bu kıyıma, bu katliama, bu soykırıma müdahale etmiyor. Bütün dünyanın gözleri önünde Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Bugün değil elbette, tam 75 yıldır bu katliam devam ediyor. Gün be gün artıyor, metrekare metrekare işgal büyüyor.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.