Tecrübeli siyasetçi Çıtanak sürekli sahada

Tecrübeli siyasetçi Çıtanak sürekli sahada

Siyaset Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 11:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti'den Batman Milletvekili aday adayı olan AK Parti eski İl Genel Meclis üyesi  ve aynı zamanda iş insanı Savaş Çıtanak, milletvekili adayı gibi 7/ 24  Batman merkez ve ilçelerde partisi için çalışıyor.

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala  yoğun tempo içinde gece gündüz demeden, köy köy, mahalle mahalle, kapı kapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden iş insanı Savaş Çıtanak, seçimlerde partisine  destek istedi.

AK Parti iktidarında gerçekleşen projeleri ve çalışmaları anlatan ve   milletvekili aday adayı  olan AK Parti eski İl Genel Meclis üyesi  Savaş Çıtanak,” Cumhurbaşkanı sayın Recep Erdoğan'ın her zaman yanında olduklarını ve  olmaya devam edeceklerini söyledi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirecek seçimin öneminden de söz eden Çıtanak, "Çalışmalarımız Batman merkez, ilçe köy ve mezralarda devam ediyor. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bize büyük bir ilgi gösteriyorlar. Bizde elimizden geleni yapıyoruz. ." Diye konuştu

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.