DEVA’dan STK’lara ziyaret

DEVA’dan STK’lara ziyaret

Siyaset Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı olarak saha çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz. Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren DEVA Partisi, 31 Mart seçimlerine doğru STK ziyaretlerine devam ediyor. DEVA Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, Belediye Başkan adayımız Erdi Işık ve parti heyetiyle birlikte ziyaretler kapsamında Midyatlılar Derneği Başkanı Berati Mehmetoğlu ve Recebanlılar Derneği Başkanı Fikret Sevim ile görüştü.

“SAHANIN HER YERİNDEYİZ”

DEVA’nın her zaman toplumsal ve insan merkezli bir çalışma yürüttüğünü belirten Başkan Yılmaz, DEVA kapısının herkese açık olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, “Bizler sahanın her yerindeyiz. Seçim çalışmalarımız devam ediyor. İnsanımızla bir araya gelip talep ve ihtiyaçlarını dinlemek bizim görevimiz. Çünkü bizim inanç ve değerlerimizde insan var, etnik kökene ve mezhebe bakılmaksızın kapımız herkese açık. Halkımızın desteğiyle kazandığımız zaman en iyi hizmeti sunacağımızdan Türkiye genelinde kimsenin şüphesi olmasın. Lütfen sandıkta oyumuzu kullanalım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.