Uyum seminerinde aday öğretmenlerle buluştu

Uyum seminerinde aday öğretmenlerle buluştu

Gündem Yayın: 03 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2024 13:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt, ilçe genelinde yeni göreve başlayan öğretmenlerle " Aday Öğretmen Uyum Semineri"nde bir araya geldi.

Seminerde; ilçenin eğitiminin genel özellikleri, Veli ziyaretlerinin önemi, Akademik başarı, Sosyal etkinlikler, İlçemizde yapılacak sosyal, kültürel, spor vb. projeler Protokol kuralları, iletişim vb konular hakkında bilgi verdi. Öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyen Müdür Bozkurt; "Yeni neslin mimarları olan siz değerleri meslektaşlarımdan akademik başarının yanında en önemli olan, iyi insan-iyi vatandaş yetiştirme şiarıyla, Cumhuriyetimizin Yılında fikren, zihnen, bedenen aziz vatanımızı muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak nesiller yetiştirmektir" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.