BAB-GED’den Eğitim-Bir Sen’e ziyaret

BAB-GED’den Eğitim-Bir Sen’e ziyaret

Gündem Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 17:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan ve üyeleri, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Eğitim-Bir Sen Batman Şubesi’ni ziyaret etti.

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir ve dernek üyeleri, Eğitim-Bir Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü'ye ziyarette bulundu.

BAB-GED heyetini Eğitim-Bir Sen ve Memur Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın açılması nedeniyle yapılan sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında Önlü ve Eğitim-Bir Sen yöneticilerine bilgi verdi. Ziyarette ilin eğitim durumu ve güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Önlü, yaptıkları çalışmalar ve Batman’ın eğitim durumu ile ilgili bilgi verdi.

Önlü konuşmasında basının önemine değinerek, derneğin hayırlara vesile olmasını temenni edip çalışmalarında başarılar diledi. Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan Demir de okulların açılması ve yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Eğitim-Bir Sen’i ziyaret ettiklerini belirterek, Batman’ın eğitimde iyi bir ivme yakalamasını ve Batman’ın hak ettiği noktaya ulaşmasını temenni etti.  Demir son olarak, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlar getirmesini diledi. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.