İnşaat saatlerinde değişikliğe gidildi

İnşaat saatlerinde değişikliğe gidildi

Gündem Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 02.08.2023 15:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, kent genelinde yapılan/yapımı devam eden inşaat çalışmalarında saat değişikliğine gidildiğini duyurdu.

Belediye İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, kararın İl Mahalli Çevre Kurulu'nca alındığını belirtti. Yaz mevsimi dolayısıyla insanların balkon ve damlarda yatarken inşaat gürültüsünün uyku bozukluğuna neden olduğu ve bunu hak ihlali olarak değerlendiren İl Mahalli Çevre Kurulu, insan sağlığı ve düzenli bir uyku için kesinlikle gürültü çıkarılmaması yönünde karar aldı. 3 Temmuz 2023 tarihinde İl Mahalli Çevre Kurulu tarafından alınan kararda; hafta içi saat 08.00 ila 19.00, hafta sonu da saat 10.00 ila 19.00 arasında inşaatlarda çalışılmasına izin verilecek. Batman Belediyesi, aksi yapılması durumunda inşaat sahiplerine cezai müeyyide uygulanacağına dikkat çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.