BAŞKAN ÇETİN, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADI

Batman MHP İl Başkanı Muhammet Arif Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Batman basınıyla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 09 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 09.01.2024 12:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

 

Batman’da yerel ve ulusal Basın emekçileriyle  Artukbey Cafe ‘de düzenlediği özel kahvaltıda bir araya gelen Batman MHP İl Başkanı Muhammet Arif Çetin,, 10 Ocak Gazeteciler Günlerini kutladı.

‘’BUGÜN GÜNDEM, SADECE SİZSİNİZ’’

Basın emekçilerinin işlerini yapma gayretlerine, çabalarına bizzat şahit olduğunu ve bunu çok önemsediğini dile getiren Çetin, konuşmasının bir kısmında: ‘’Bugün bir il başkanı veya siyasetçi olarak değil, bir dostunuz, kardeşiniz olarak sizlerleyim. Bu yüzden bugün, yani şu an gündem, ben veya bir başkası değil, sadece sizsiniz. Sizleri görüyor, önemsiyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en iyi dileklerimle kutluyor, tüm basın çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum .’’ dedi.

Konuşmasının ardından etkinliğe katılan yerel ve ulusal basın temsilcilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür mahiyetinde hazırladığı hediyeleri de takdim ederek, başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.